+389 76 228-010

Household Goods

Ракавици гумени пар / Т-0068
Ракавици гумени пар / Т-0068
Медицински ракавици / Т-155
Медицински ракавици / Т-155
Сунѓераста крпа / Т-7314
Сунѓераста крпа / Т-7314
Сунѓераста крпа / Т-1399
Сунѓераста крпа / Т-1399
Детски сунѓер / Т-7313
Детски сунѓер / Т-7313
Сунѓер за туширање / 7386
Сунѓер за туширање / 7386
Сунѓер за туширање / Т-0024
Сунѓер за туширање / Т-0024
Сунѓер за туширање / 7387
Сунѓер за туширање / 7387
Сунѓер за миење / Т-7357
Сунѓер за миење / Т-7357
Сунѓер за автомобил / Т-0083
Сунѓер за автомобил / Т-0083
Течност за садови / Т-0001
Течност за садови / Т-0001
,
Течен сапун / Т-0044
Течен сапун / Т-0044
Пена 5л / Т-116
Пена 5л / Т-116
Диспанзер за тоалет / Т-КХ 200Ц
Диспанзер за тоалет / Т-КХ 200Ц
Машина за сушење раце / T-22
Машина за сушење раце / T-22
Диспанзер за на маса / Т- НП 80
Диспанзер за на маса / Т- НП 80
Диспанзер за пена / Т-Ф 5
Диспанзер за пена / Т-Ф 5
Пл. кутиjа за брисачи за раце / Т-7358
Пл. кутиjа за брисачи за раце / Т-7358
Пл. кутиjа за брисачи за раце / Т-ТД 300
Пл. кутиjа за брисачи за раце / Т-ТД 300
Ќесе за ѓубре 250л / Т-0071
Ќесе за ѓубре 250л / Т-0071
,
Ќесе за ѓубре 170л / Т-100
Ќесе за ѓубре 170л / Т-100
,
Ќесе за ѓубре 60л / Т-262-2
Ќесе за ѓубре 60л / Т-262-2
,
Салветка диспанзер за на маса / Т-156
Салветка диспанзер за на маса / Т-156
Салветки Рефус 33х33 / T-122
Салветки Рефус 33х33 / T-122
,
Салветки Рефус 25х25 / Т- 185
Салветки Рефус 25х25 / Т- 185
,
Салветки Рефус 25х25 / Т-0014
Салветки Рефус 25х25 / Т-0014
,
Тоалетна хартиjа двослоjна / Т-141
Тоалетна хартиjа двослоjна / Т-141
Тоалетна хартиjа двослоjна / Т-140
Тоалетна хартиjа двослоjна / Т-140
Тоалетна хартиjа трослоjна / Т-139
Тоалетна хартиjа трослоjна / Т-139
Тоалетна хартиjа двослоjна / Т-138
Тоалетна хартиjа двослоjна / Т-138
Миризливи Топчиња / Т-5434
Миризливи Топчиња / Т-5434
Влажни марамчиња / Т-113
Влажни марамчиња / Т-113
Тоалет за диспанзер / Т-102
Тоалет за диспанзер / Т-102
Марамици за раце / Т-7360
Марамици за раце / Т-7360
Марамици суви / Т-7361
Марамици суви / Т-7361
Салветки 40х40 / Т-0105
Салветки 40х40 / Т-0105
,
Тоалет 100% целулоза / Т-0017
Тоалет 100% целулоза / Т-0017
Брисачи 800 гр 6/1 / Т-0032
Брисачи 800 гр 6/1 / Т-0032
Брисач за раце 1кг / Т-0027
Брисач за раце 1кг / Т-0027
Бришач за раце / T-0040
Бришач за раце / T-0040
Салветки ТИМАС 40*40 / Т-0077
Салветки ТИМАС 40*40 / Т-0077
,
Салветки округли ТИМАС 20/1 / Т-1302-1
Салветки округли ТИМАС 20/1 / Т-1302-1
Салветки детски ТИМАС 20/1 / Т-1303
Салветки детски ТИМАС 20/1 / Т-1303
Салветки С+С ТИМАС 20/1 / Т-1302
Салветки С+С ТИМАС 20/1 / Т-1302
Чепкалки за заби 1000/1 / Т-7319
Чепкалки за заби 1000/1 / Т-7319
Чепкалки за заби незавиткани 1000/1 / Т-7381
Чепкалки за заби незавиткани 1000/1 / Т-7381
Чепкалки за заби 400/1 / Т-919
Чепкалки за заби 400/1 / Т-919
Чепкалки за заби 300/1 / Т-918
Чепкалки за заби 300/1 / Т-918
(Македонски) Салветки 25х25 70/1 / Т-0047
(Македонски) Салветки 25х25 70/1 / Т-0047
(Македонски) Салветки 25х25 50/1 / Т-0049
(Македонски) Салветки 25х25 50/1 / Т-0049
(Македонски) Салветки 33х33 100/1 / Т-106
(Македонски) Салветки 33х33 100/1 / Т-106
Салветки 40х40 20/1 / Т-4040
Салветки 40х40 20/1 / Т-4040