+389 76 228-010

Контакт

Бидете во контакт

Следете ја нашата компанија на социјалните мрежи и добивајте известувања за сите новитети во истата.

  • ул. Народен Фронт 41, 2400 Струмица, Македонија
  • +389 76 228-010 – Магацин Струмица
  • +389 76 466 256 – Трговски патник Струмица – Гевгелија
  • +389 75 343 969 – Трговски патни – Кавадарци – Неготино
  • +389 75 592 248 – Трговски патни – Охрид – Струга

 

  • contact@timas.mk – – Магацин Струмица
  • contact@timas.mk – – Трговски патник Струмица – Гевгелија
  • contact@timas.mk – – Трговски патник – Кавадарци – Неготино
  • contact@timas.mk – – Трговски патник – Охрид – Струг

Имате прашање, забелешка или предлог?

Испратете ни електронска пошта на подолу дадената контакт форма и во најбрз временски период ке Ве контактираме околу вашето прашање. Тимот на Тимас

Вашето име (потребно)

Вашата е-пошта (потребно)

Наслов

Вашето порака